Donateurs

Donateurs: onze enige bron van inkomsten
De donateurs zijn de enige bron van inkomsten. De SWB ontvangt geen subsidie en heeft evenmin sponsoren. Voor  € 10 (meer mag natuurlijk ook) per jaar wordt u donateur. Kosten om de Stichting ‘te runnen’, zijn gering, maar deskundige adviezen of juridische bijstand kosten veel geld. Vandaar dat wij een dringend beroep doen op u, als bewoner van het Bergkwartier, donateur te worden.
Stuur een mail naar: woonklimaatberg@gmail.com

Wilt u doneren, maak dan € 10 (of meer) over op bankrekeningnummer
NL98 TRIO 0390 4222 07 op naam van Stichting Woonklimaat Berg te Amersfoort. Vermeldt u alstublieft duidelijk uw naam, adres en e-mail.

 

BergBulletin en Nieuwsbrief per e-mail

Uit kosten- en milieuoverwegingen leek het een voordeel om slechts via de digitale media te communiceren. Dat blijkt toch niet voldoende effectief. Daarom hebben we besloten ook weer enkele malen per jaar huis aan huis een blad te bezorgen om u op de hoogte te houden van het wel en wee in onze wijk. Het blad van de SWB heeft de naam BergBulletin gekregen en verschijnt 2 of 3x per jaar naast de e-mail nieuwsbrieven.

Hoewel het geld en veel tijd kost om dit blaadje te verzorgen, menen we dat het nuttig is naast de digitale mogelijkheden die we hebben.

We willen graag uw e-mail adres weten (als u dat goed vindt) om u de e- Nieuwsbrieven te kunnen sturen.

U kunt zich aanmelden door op het formuliertje uw e- mail adres en naam in te vullen. Klik hier voor het formulier.

Afmelden kunt u onderaan de Nieuwsbrief door
te klikken op “Unsubscribe”.

Privacy statement

Privacy statement in het kader van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) Stichting Woonklimaat Berg                      Mei 2018

Stichting Woonklimaat Berg (SWB) staat voor het behoud van een goed woonklimaat in de woonwijk Bergkwartier / Bosgebied van Amersfoort.
Voor de informatievoorziening over aandachtsgebieden in de wijk en daaraan relateerde activiteiten van SWB maakt SWB gebruik van het BergBulletin, de Nieuwsbrief, de website www.woonklimaatberg.nl, en e-mailberichten. SWB gebruikt hiervoor teksten en foto’s over en van situaties en bijeenkomsten.

Het BergBulletin wordt 2 à 3 maal per jaar huis-aan-huis in de wijk verspreid.
Op www.woonklimaarberg.nl kunnen bewoners en belangstellenden nieuws lezen en foto’s/ filmpjes zien van specifieke momenten, situaties of bijeenkomsten. Personen kunnen op deze foto’s herkenbaar voorkomen.
De Nieuwsbrief wordt op onregelmatige momenten via de mail verzonden naar bij SWB bekende e-mailadressen, die deze e-mailadressen op vrijwillige basis aan SWB hebben doorgegeven (via de website, of mondeling/schriftelijk).

Bewoners kunnen vrijwillig een bijdrage doneren aan de SWB. Er worden geen andere gegevens opgeslagen dan de naam en het e-mailadres van de donateur.

De e-mailadressen worden door de penningmeester van de SWB beheerd en opgeslagen in het programma Mailchimp. Andere persoonlijke gegevens worden niet opgeslagen. Er worden geen e-mailadressen doorgegeven aan organisaties of personen die daarom vragen, voordat u hiervoor toestemming hebt gegeven; e-mails worden voor anderen niet zichtbaar verstuurd in de afgeschermde internettoepassing Mailchimp.

Bewoners en geïnteresseerden die hun e-mailadres hebben doorgegeven aan SWB worden via de website en in de nieuwsbulletins als volgt geïnformeerd over de gegevensverwerking door SWB:
“Stichting Woonklimaat Berg (SWB) maakt voor de toezending van berichten of nieuwsberichten via de mail gebruik van de afgeschermde internettoepassing Mailchimp. Uw e-mailadres is hierdoor niet zichtbaar. SWB administreert uw naam en e-mailadres met het doel u te informeren over actuele ontwikkelingen in uw wijk Bergkwartier/Bosgebied en om u aan de vrijwillige donatie te herinneren. Uw e-mailadres wordt niet aan anderen doorgegeven. Als u geen berichten van SWB wilt ontvangen, dan kunt u zich afmelden via onze website (www. woonklimaatberg.nl) door op “unsubscribe” te klikken, of onder aan een nieuw bericht in het lichtblauwe gedeelte op “schrijf mij uit voor deze nieuwsbrief” te klikken. Uw gegevens worden dan verwijderd.”

 

 Denk mee, praat mee, doe mee!
De SWB wil graag zo veel mogelijk wijkbewoners betrekken bij het behartigen van de wijkbelangen
Bovendien: vele handen maken licht werk
Wilt u op welke manier dan ook mee denken, mee praten, mee doen, stuur een mail naar
woonklimaatberg@gmail.com